Student experience intro

Webinar Introductie procesmanagement

Student experience intro

Webinar Introductie procesmanagement

Processen modelleren en definiëren is belangrijk voor elke organisatie, in elke sector. Wil jij procesmanagement toepassen in jouw studie, stage, of (afstudeer)opdracht? En wil je leren wat de belangrijkste elementen zijn om dit tot een succes te maken? Meld je dan aan voor het gratis webinar “Introductie procesmanagement”!

Procesmanagement is een zeer belangrijk aspect om een organisatie efficiënt en productief te laten functioneren. Speciaal voor studenten die in procesmanagement geïnteresseerd zijn, hebben wij het webinar “Introductie procesmanagement” ontwikkeld.

Tijdens dit webinar staan we stil bij de redenen om procesmanagement toe te passen in een organisatie en hoe je het kunt gebruiken tijdens je stage of studie. Ook laat BPM expert Yvo Zollner zien hoe je processen vastlegt in Sensus BPM Online. Verder legt hij uit wat een proces precies is, waarom het belangrijk is om processen uniform te beschrijven en wat de kritische succesfactoren zijn in procesmanagement.

Dit webinar duurt ongeveer 45 min. Er is tijdens deze sessie ook een mogelijkheid om vragen te stellen aan een van onze BPM experts.

 

Dit leer je tijdens het webinar:
  • De organisatiestructuur vastleggen met behulp van bedrijfsprocessen

  • Redenen om procesmanagement toe te passen binnen organisaties

  • Een definitie van processen en de belangrijkste elementen van een proces

  • Het belang van uniforme procesbeschrijvingen

  • Kritische succesfactoren voor BPM

Kortom, wil je weten hoe bedrijven hun processen beheren en hoe procesmanagement een organisatie efficiënter maakt? Bekijk dan nu deze webinar

Ontdek zelf de voordelen!

Meld u aan voor de proefversie van de Sensus BPM Designer. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, kunt u direct gratis 30 dagen lang processen ontwerpen met de Sensus BPM Designer.

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Schrijf u in voor een van onze nieuwsbrieven!