Sensus BPM Online voor onderwijsinstellingen

Voordelig gebruik van Sensus BPM Online via SURFmarket

Sensus BPM Online werkt met een visuele taal, toegankelijk en voor iedereen te lezen. Goed beschreven processen laten zien wie wat doet, hoe lang het duurt en wat het kost. De sleutel tot succesvol onderwijs.

Door de samenwerking tussen Sensus process management en SURF kunnen hogescholen, universiteiten en andere bij SURFmarket aangesloten instellingen tegen zeer gunstige voorwaarden licenties aanschaffen voor het gebruik Sensus BPM Online. Hierbij is de privacy tevens gewaarborgd.

Sensus BPM Online

Met onze unieke Sensus BPM Online oplossing voor procesmanagement kunt u alle processen in uw organisatie in kaart brengen, verbeteren en intern delen. Een solide fundament om snel in te spelen op kansen en bedreigingen en om consequent verbeteringen door te voeren.

Wat past bij u?

Sensus BPM Online maakt procesmanagement eenvoudig en laagdrempelig. Met Sensus BPM Online voor Onderwijs als basis hebt u alles in huis om met procesmanagement te beginnen. U kunt direct aan de slag met het in kaart brengen en verbeteren van de bedrijfsvoering bij uw organisatie. 

Klanten over Sensus BPM Online

Fontys

“Wij hebben met ons team deze training Procesmanagement van Sensus gevolgd om procesmanagement binnen de organisatie praktisch toepasbaar te maken. Met alleen theorie blijft het zo abstract. De combinatie van theorie en praktijk sprak ons erg aan. Vooral van de praktijkoefeningen en -voorbeelden hebben wij veel geleerd!”

Masha Boosten

Functioneel beheerder, Fontys Hogescholen

KU Leuven

“Het resultaat van proces- en verbetermanagement liegt er niet om. Met een paar kleine verbeteringen lopen bepaalde processen nu al een stuk efficiënter. We hebben minder overdrachtsmomenten en doen minder dubbel werk!”

Veerle de Waele

HR-businesspartner, KU Leuven