Voorbeeldprocessen

Voorbeeldprocessen voor onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen worden continu geconfronteerd met veranderingen. Bezuinigingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen zetten de bedrijfsvoering van onderwijsinstellingen meer en meer onder druk. Onze voorbeeldprocessen kunnen een steentje bijdragen aan het verlichten van deze druk.

Met behulp van onze voorbeeldprocessen kunt u gelijk aan de slag met procesmanagement. U bespaart dan ook een hoop tijd! Hieronder vindt u ons aanbod aan processen voor het onderwijs, zoals onderwijsprocessen, MORA, HORA en HRM processen. Neem een kijkje en vind de voorbeeldprocessen die het beste passen bij uw behoefte.

Onderwijs Voorbeeldprocessen

Onderwijsprocessen

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement en heeft ervaring met zowel grote als kleine onderwijsinstellingen. Hiermee hebben wij een onderwijs procesmodel uitgewerkt die wij graag met u delen.

MORA processen

Onderwijsinstellingen worden continu geconfronteerd met veranderingen. Creativiteit, efficiƫntie en inzet van gerichte expertise is nodig om op korte en lange termijn om te kunnen gaan met deze veranderingen. Ons MORA voorbeeldproces kan daarbij helpen.

HRM processen

Binnen onderwijsinstellingen is HRM een onderdeel van het strategische beleid. Al onze HRM procesbeschrijvingen zijn kant en klaar beschikbaar in Sensus BPM Online, inclusief verschillende voorbeelddocumenten.

FORA-processen

Met de FORA-processen krijgt uw onderwijsinstelling toegang tot een uitgebreide en gedetailleerde set aan richtlijnen en best practices.

Meer voorbeeldprocessen bekijken?

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial