Het onderwijs procesmodel

Voorbeeldprocessen voor onderwijsinstellingen

Bezuinigingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen zetten de bedrijfsvoering van onderwijsinstellingen meer en meer onder druk. Onderwijsinstellingen worden continu geconfronteerd met veranderingen. Creativiteit, efficiƫntie en inzet van gerichte expertise is nodig om op korte en lange termijn om te kunnen gaan met deze veranderingen.

Procesmanagement helpt u bij het omgaan met veranderingen en het nemen van de gefundeerde beslissingen. Met onze unieke Sensus BPM Online oplossing kunt u processen in uw onderwijsinstelling in kaart brengen, verbeteren en intern delen. Maak gebruik van onze voorbeeldprocessen voor onderwijs en ga direct aan de slag met procesmanagement.

Onderwijs Voorbeeldprocessen

Onderwijsprocessen

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement en heeft ervaring met zowel grote als kleine onderwijsinstellingen. Hiermee hebben wij een onderwijs procesmodel uitgewerkt die wij graag met u delen.

HRM processen

Binnen onderwijsinstellingen is HRM een onderdeel van het strategische beleid. Al onze HRM procesbeschrijvingen zijn kant en klaar beschikbaar in Sensus BPM Online, inclusief verschillende voorbeelddocumenten.

Meer voorbeeldprocessen bekijken?