Het onderwijs Procesmodel

Voorbeeldprocessen voor onderwijsinstellingen

Bezuinigingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen zetten de bedrijfsvoering van onderwijsinstellingen meer en meer onder druk. Het recentelijk, deels, terugdraaien van de bezuiniging op passend onderwijs toont aan dat onderwijsinstellingen continu geconfronteerd worden met veranderingen. Creativiteit, efficiëntie en inzet van gerichte expertise is nodig om op korte en lange termijn te kunnen omgaan met deze veranderingen.

Sensus process management
Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij onderwijsinstellingen en veel ervaring opgedaan bij grote en kleine instellingen. Met deze kennis en ervaring hebben wij een onderwijs procesmodel uitgewerkt die wij graag willen delen met instellingen die nog niet goed op weg zijn met het op orde brengen van hun onderwijs processen.

Daarom biedt Sensus process management voor alle Scholen en universiteiten direct inzicht in alle gepubliceerde onderwijs processen voor onderwijsinstellingen. Voor klanten van Sensus process management zijn de processen bovendien direct te openen in Sensus BPM Online. Nog geen Sensus BPM Online gebruiker? Geen probleem, u kunt de processen direct openen in de Sensus BPM Designer trial omgeving en zo zelf de toegevoegde waarde van ons Onderwijs procesmodel zelf beoordelen!

Open de Onderwijs Processen 
Open direct het Onderwijs procesmodel gemaakt met Sensus BPM Online. 
Nog geen Sensus BPM Online gebruiker? Registreer je voor een trial en bewerk en bekijk het procesmodel geheel kosteloos in Sensus BPM Designer!

Onderwijs processen voorbeeld publicatie

Bekijk de Publicatie

Wilt u niet direct aan de slag met een trial?
Bekijk dan de publicatie van het Onderwijs procesmodel gemaakt met Sensus BPM Online.
Vul onderstaand formulier en ontvang de link naar de complete Publicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.