Mora processen

Mora processen voor MBO onderwijsinstellingen

Bezuinigingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen zetten de bedrijfsvoering van onderwijsinstellingen meer en meer onder druk. Onderwijsinstellingen worden continu geconfronteerd met veranderingen. Creativiteit, effici├źntie en inzet van gerichte expertise is nodig om op korte en lange termijn om te kunnen gaan met deze veranderingen.

Mora processen
Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement en heeft ervaring met zowel grote als kleine onderwijsinstellingen. Hiermee hebben wij een onderwijs procesmodel uitgewerkt die wij graag met u delen.

Daarom biedt Sensus process management voor alle scholen en universiteiten direct inzicht in alle gepubliceerde processen voor onderwijsinstellingen. Deze onderwijsprocessen zijn bovendien direct te openen in Sensus BPM Online. Nog geen gebruiker van onze software? Open en bewerk de processen in de Sensus BPM Designer trial omgeving en ervaar zelf de toegevoegde waarde van ons procesmodel!

Bekijk ook eens onze HRM voorbeeldprocessen voor onderwijsinstellingen!

Sensus BPM Designer

Bekijk de onderwijsprocessen 

Open en bewerk het procesmodel direct in Sensus BPM Online. Nog geen gebruiker van onze software? Registreer je voor een gratis trial en ga aan de slag!

sensus-bpm-designer
Onderwijs processen voorbeeld publicatie

Publicatie

Nog niet direct aan de slag met een trial?

Wilt u niet direct aan de slag met een trial? Bekijk dan de publicatie van het onderwijs procesmodel, zoals deze gemaakt is met Sensus BPM Online. Vul het formulier in en ontvang de link naar de complete publicatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.