Mora processen

Mora processen voor MBO onderwijsinstellingen

MORA fungeert als de standaard architectuur voor het MBO-onderwijs en biedt een heldere beschrijving van de werking van een MBO-school. Deze architectuur biedt een overzicht van de procedures, softwaretoepassingen, gegevens en hun onderlinge verbanden. Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement en heeft ervaring met zowel grote als kleine onderwijsinstellingen.

Sensus process management heeft de referentie procesarchitectuur van MORA uitgewerkt in Sensus BPM Online. Het hoofd procesmodel van MORA geeft MBO scholen direct inzicht in hoe de activiteiten binnen een MBO school zijn georganiseerd. Omdat Sensus de referentiearchitectuur al vertaald heeft in haar software, kunnen onze klanten binnen het MBO direct aan de slag met hun processen. De processen zijn al benoemd, deze kunnen nu op maat worden beschreven voor de betreffende school.

Bent u al gebruiker van onze applicatie? Dan kunt u deze processen direct openen en bewerken. Zo niet? Dan kunt u gemakkelijk via de Sensus BPM Online trial toegang krijgen tot de processen, ze bewerken en ervaren wat de toegevoegde waarde is van ons procesmodel! Als u simpelweg benieuwd bent naar de processen kunt u ook alleen de publicatie inzien.

Bekijk het MORA proces

Wilt u niet direct aan de slag met een trial? Bekijk dan de publicatie van het MORA procesmodel, zoals deze gemaakt is met Sensus BPM Online. Vul het formulier in en ontvang de link naar de complete publicatie!

Bewerk het MORA proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het MORA proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.