Sensus BPM Online voor onderwijsinstellingen

Voordelig gebruik van Sensus BPM Online via SURFmarket

Sensus BPM Online werkt met een visuele taal, toegankelijk en voor iedereen te lezen. Goed beschreven processen laten zien wie wat doet, hoe lang het duurt en wat het kost. De sleutel tot succesvol onderwijs.

Door de samenwerking tussen Sensus process management en SURF kunnen hogescholen, universiteiten en andere bij SURFmarket aangesloten instellingen tegen zeer gunstige voorwaarden licenties aanschaffen voor het gebruik Sensus BPM Online. Hierbij is de privacy tevens gewaarborgd.

Modelleer & deel eenvoudig processen

Sensus BPM Online is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u eenvoudig processen kunt modelleren. Daarnaast kunt u worden opgeleid tot expert door het volgen van onze Sensus BPM Online training. Zodra de processen zijn beschreven, zijn ze klaar om gedeeld te worden. Ook dit is heel eenvoudig. Bouw met één druk op de knop een volledige publicatie die iedereen binnen uw corporatie vanaf het intranet kan raadplegen of maak meerdere publicaties voor diverse doelgroepen of projecten binnen uw organisatie. Vervolgens kunt u de medewerkers de mogelijkheid geven feedback te geven om zo uw processen te blijven optimaliseren.

Kennis delen

Bij Sensus process management moedigen wij een cultuur aan waarin kennis delen centraal staat en gewaardeerd wordt. Zo delen verschillende onderwijsinstellingen hun voorbeeld processen die een referentiekader vormen voor andere woningcorporaties. Als klant van Sensus process management bent u niet alleen het gereedschap voor procesmanagement rijker, maar ook als het ware een community waarin iedereen elkaar een stapje verder wil helpen. Bezoek de Process Plaza en ontdek welke processen er nog meer beschikbaar zijn!

Wat past bij u?

Met Sensus BPM Online heeft u alles in huis om met procesmanagement te beginnen. U kunt direct aan de slag met het in kaart brengen en verbeteren van de bedrijfsvoering bij uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klanten over Sensus BPM Online

Fontys

“Wij hebben met ons team deze training Procesmanagement van Sensus gevolgd om procesmanagement binnen de organisatie praktisch toepasbaar te maken. Met alleen theorie blijft het zo abstract. De combinatie van theorie en praktijk sprak ons erg aan. Vooral van de praktijkoefeningen en -voorbeelden hebben wij veel geleerd!”

Masha Boosten

Functioneel beheerder, Fontys Hogescholen

KU Leuven

“Het resultaat van proces- en verbetermanagement liegt er niet om. Met een paar kleine verbeteringen lopen bepaalde processen nu al een stuk efficiënter. We hebben minder overdrachtsmomenten en doen minder dubbel werk!”

Veerle de Waele

HR-businesspartner, KU Leuven

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial